Planteskål rund Ø20cm farvet 8stk

164 DKK *

20,50 DKK pr. stykke

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Dekorer dine planter i foråret med denne runde og farverige planteskål! Den smarte kurvkurv kan plantes med smukke anemoner, en columbine eller med en dejlig lilje af dalen, for eksempel og passer derefter fabelagtig på enhver vindueskarmen. Men også til morgenmad ved spisebordet kan du glæde dine øjne med denne smukke plantekurv!

Og hvis du vil have en dejlig brødkurv eller en skål brødruller, er denne trækurv også ideel til dette. Forestil dig, at denne kurvkurv udføres varm på terrassen på de første varme dage af foråret med duften af frisk brød og placeres der på havebordet. Morgenmad kan nydes perfekt med de første solstråler!

Den runde planteskål med sine lyse farver er i et sæt på 8 stykker. Hver kurvkurv har en diameter på ca. 20 centimeter. To af kurve var ikke farvede, men blev efterladt i deres naturlige farve og vaskede ligesom de andre prøver lidt hvidt. Tre kurve er enten lyserøde eller lysegrønne. Alle plantekurve har en robust plastfolie på indersiden, som er fastgjort til kanten med en hvid ledning.

Diameter
: ca. Ø20 cm
Materiale
: pil, plastfolie, ledning
Farve : lyserød, naturlige farver, lysegrøn
Mængde: 8 stk


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.