Plantekurv oval grå 30 cm x 15 cm x 10 cm 1 stk

33 DKK *

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Efter at dine hortensiaer med succes er dvalet i din kælder, kan du få de smukke blomster ud i foråret og derefter plante dem i denne ovale plantekurv i grå med lidt pottejord og præsentere dem for miljøet. Takket være sin praktiske form passer blomsterkurven også perfekt til enhver vindueskarmen og på køkkenenheden. Der kan du plante urter i gryden i stedet for foråret blomstrende og drys dem på dine supper, pizza eller stege om nødvendigt.

Men denne træskål overbeviser også som en rustik brødkurv. For hvis du fik friske, duftende ruller fra bageriet rundt om hjørnet på en lørdag formiddag og spiser morgenmad med din elskede på balkonen for at nyde solen, er denne trækurv en perfekt måde at servere brød og ruller på!

Den ovale plantekurv i grå måler cirka 30 x 15 x 10 cm og er derfor pladsbesparende nok til, at den passer vidunderligt på en hylde. Og det store er, at der er en plastfolie i det indre, som er fastgjort til kurven med en robust ledning og holder væsker, smuler og jord i blomsterkurven. Dine smukke møbler bliver ikke unødigt snavset!

Mål: ca. 30 cm x 15 cm x 10 cm
Farve: grå
Materiale: træ, plast, gevind
Mængde: 1 stk


google_translate
automatisk oversat til google

3D article video

* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.