For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Påfyldningsmateriale til arrangementer, dekorative fibre 1 kg

93 DKK *

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 11 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Brug disse dekorative fibre som fyldmateriale til blomsterarrangementer, og giver dine blomster-emner en endnu mere naturlig belægning med Palmyra-fibrene, som også er kendt under navnet Bassine! De tynde, tørrede fibre, som fås fra palmyra-palmerne af Palmyra-palmen (Borassus flabellifer), også kendt som Lontar-palme eller Lontaropalme, fængsler med deres vidunderlige naturlige toner og deres fleksibilitet, som muliggør behandling af det naturlige produkt uden problemer.

Da det naturlige produkt ligner meget Mühlenbeckia eller vinmateriale - kun fibrene her er noget finere - kan det også bruges på lignende måde som de tørrede vinstokke fra Mühlenbeckia. Brug de dekorative fibre blandt andet til at fremstille blomstermanchetter eller dekorere blomsterpotter og plantestander: Her kan jorden omkring dine blomsterarrangementer være dækket på en tiltalende måde! En planter, der er tilberedt på denne måde, kan derefter opstilles enten som en vinduesdekoration derhjemme eller i butikens vindue og give en hyggelig atmosfære der. Derudover bruges palme fibrene også i buketter eller bruges i området for mindesmærke eller begravelse blomsterartikler: komplet yndefulde grave arrangementer med den naturlige dekoration og sikre et stilfuldt samspil ved måske at kombinere de naturlige fibre med rensdyrmos og proteiner, hvoraf nogle også du bruger find et stort udvalg i vores sortiment.

De dekorative fibre som påfyldningsmateriale til arrangementer leveres til dig i en stor plastikpose med en påfyldningsmængde på ca. 1 kg.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Farve : naturlig
Materiale : palmefibre
Vægt : ca. 1 kg

Art.-nr.: 124403
Vægt: 1,3 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Påfyldningsmateriale til arrangementer, dekorative fibre 1 kg
Påfyldningsmateriale til arrangementer, dekorative fibre 1 kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.