For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Mulberry Tree Bark Natural 1kg

91 DKK *

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 16 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

I denne naturfarvede morbærbark har du opdaget et fantastisk dekorativt og designelement, der kan bruges til at implementere alle slags kreative ideer. Fibrene ekstraheres fra barken af morbærtræet - en procedure, hvor selve træet ikke er beskadiget - og tørres derefter.

Du kan f.eks. Bruge barken ved at fastgøre den sammen med andre materialer såsom grene og tørre blomster i blomsterskum, hvilket skaber et attraktivt arrangement. Det er også muligt at inkorporere fibrene i en dekorativ buket med tørrede eller friske blomster eller skære dem i stykker, der matcher størrelsen på din fantasi, for derefter at lime eller fylde en blomsterpotte eller skål. Eller du kan blot bruge barkstriberne som borddekorationer og lægge dem ud langs et festligt bord: Vær kreativ og brug det naturlige materiale til at realisere originale ideer!

Den naturlige morbærbark leveres til dig i en plastemballage, der indeholder cirka 1 kg af produktet.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Farve : naturlige farver
Materiale : morbærbark
Vægt : ca. 1 kg
Art.-nr.: 27920
Vægt: 1,5 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Mulberry Tree Bark Natural 1kg
Mulberry Tree Bark Natural 1kg
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.