For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Mulberry bomuldsuldrosa 150g

154 DKK *

102,67 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 11 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Brug denne fantastiske bomuldull, farvet i lyserød, til at dekorere og dekorere dine blomsterarbejdsemner: Materialet, der er opnået fra barken af morbærtræet, er især velegnet til forårslignende designideer på grund af dets lyse, venlige farve! Da selve træet ikke beskadiges, når Mulberry-fibrene udvindes, er dette ikke kun et originalt, men også et bæredygtigt naturprodukt.

Hvis du ikke ønsker at bruge de enkelte fibre med det samme, for eksempel til at fylde en dekorativ skål eller dekorativt sætte dem på en blomsterpotte, er det bedst at arbejde sammen med dig, hvis de er blevet fugtet på forhånd. For at gøre dette skal du f.eks. Sprøjte barkfibrene med lidt vand og derefter opleve, hvordan de bliver bløde og fleksible og let kan formes til den ønskede form ved at plukke, trække og vri! For eksempel kan du fordreje et blomsterarrangement ved omhyggeligt at pakke grene og blomster omkring det. Morbærbarken størkner derefter hurtigt og forbliver i den form, der er tildelt den. Vær dog opmærksom på dit tøj på arbejdet - materialet pletter minimalt, når det er vådt.

Den lyserøde mulberry bomuldsuld leveres til dig i en plastemballage, der indeholder cirka 150 gram Mulberry-fibre.

Farve : lyserød
Materiale : morbærbark
Vægt : ca. 150 g

Art.-nr.: 27930
Vægt: 0,3 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Mulberry bomuldsuldrosa 150g
Mulberry bomuldsuldrosa 150g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.