For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Mulberry bomuldsuldrosa 150g

154 DKK *

102,67 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 16 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Hvis du vil oprette et originalt arrangement eller en krans i foråret eller sommeren, er denne fascinerende, farvede mulberry bomuldsuld i lyserød den rigtige ting at lade din fantasi løbe vild og implementere en masse raffinerede ideer: Den blev opnået fra barken af morbærtræet , hvorved træet ikke beskadiges af denne procedure og derfor er et alsidigt naturprodukt.

Hvis du omhyggeligt fugter Mulberry-barken med en sprayflaske, vil du se, at den derefter bliver meget fleksibel og blød og kan plukkes og trækkes i den form, du ønsker. Når de er tør, størkner fibrene derefter i denne form og kan derfor inkorporeres som et dekorativt element i blomsterarrangementer eller vikles omkring kranser. Du kan også indpakke en blomsterpotte eller en planteskål helt eller delvist og derefter dekorere morbærbarken med en bast eller jute-bånd. Dette resulterer også i en god gaveidee!

Den lyserøde mulberry bomuldsuld pakkes i en plastikpose. Dette indeholder cirka 150 gram af det originale dekorative materiale.

Farve : lyserød
Materiale : morbærbark
Vægt : ca. 150 g

Art.-nr.: 279316
Vægt: 0,3 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Mulberry bomuldsuldrosa 150g
Mulberry bomuldsuldrosa 150g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.