Kunstige blomster & planter

Yderligere kategorier

Buket blomster

Buket blomster Uanset om det er barnedåb, fødselsdag eller firmas jubilæum - ingen fejring kan undvære en buket! Her finder du kunstige silke blomster i høj kvalitet og kunstige planter, der er bundet sammen i smarte buketter. Sortimentet af vores online shop inkluderer et stort udvalg af forskellige kunstige blomster, der er egnede som blomsterbeholdere til enhver stemning og enhver lejlighed.

Så du har valget mellem at blive inspireret af charmerende kunstige roser, sommersolsikker, ædle krysantemum og munter...

Dørkrans & kranser

Dørkrans & kranser Er der noget smukkere end en lys dørkrans eller kranser med blomster, som du kan bruge som borddekorationer, vægdekorationer eller vinduesdekorationer? Oplev vores udvalg af kransdekorationer, der består af kunstige planter i høj kvalitet, fine silkeblomster og ægte grene. Uanset om du leder efter en yndefuld julekrans, en farverig efterårskrans eller en forårslignende blomsterkrans - kranserne fra vores online shop tilbyder noget til enhver lejlighed!

Så du kan effektivt dekorere en Thanksgiving...

Eksotiske blomster

Eksotiske blomster Giv din udsmykning det bestemt noget med de eksotiske blomster fra Floristik24, online shop for professionelle dekorative ting og kreative kunsthåndværk ideer! Her finder du perfekte efterligninger af fascinerende eksotiske arter såsom en artiskok, en strelitzia, en calla eller en hyacint. Silkeblomster af høj kvalitet er delvis pakket som store individuelle stykker og dels som et bundt, hvilket åbner mange muligheder for udsmykning. Du kan bruge den til at dekorere en elegant bordvase eller endda skabe en smuk...

Guirlander

Guirlander Ønsker du at pynte på gangen, men du mangler inspiration? Derefter løser disse kunstige plantelander og blomsterlander problemet for dig! Uanset om det er fra kunstigt buksbom eller fra farverige efterårsblade - disse kunstige planter af høj kvalitet er altid et vellykket blikfang som rumdekorationer og vægdekorationer.

I vores online butik finder du et stort udvalg af kranser lavet af fine kunstige blade og lyse blomster.


Så du kan bruge dekorative kranser, for eksempel til at forfine...

Haveblomst & engblomst

Haveblomst & engblomst Lad dig fortrylles af kraftigt blomstrende haveblomster og engblomster, selv om vinteren! De høje kvalitet og lyse silkeblomster fra Floristik24, online shop til sensationelle dekorative ting og kreative kunsthåndværkartikler, ser ikke kun vildledende ægte ud, men giver også en masse glæde i din stue. Her finder du kunstige blomster som perfekt formede lyse solsikker, elegante dahliaer og storslåede hortensiaer. Dekorativt græs, tulipaner og snedækker venter også på et nyt sted i dit hjem!

For...

Kaktus & sukkulenter

Kaktus & sukkulenter Nogle gange skal det bare være en eksotisk udsmykning! De elegante kaktus og sukkulenter fra vores sortiment er altid iøjnefaldende som kunstige planter i høj kvalitet og uundværlige for en farverig sommerdekoration. I vores online shop finder du et dejligt udvalg af kunstige kaktusplanter til næsten enhver dekorationside. Uanset om du er fortryllet af en robust stenkrop, en blomstrende kaktus eller en smuk aloe - det spændende udvalg tilbyder den rigtige dekorative plante til enhver kaktusventilator!
...

Kunstige planter

Kunstige planter Hvis du vil designe en frisk og grønt rumdekoration, bør du ikke gå glip af vores brede sortiment af kunstige planter! De høje kvalitet og ædle kunstige planter supplerer enhver dekorationside og bringer en dejlig svingudstråling ind i den. I vores onlinebutik kan du få et bredt udvalg af dekorative planter til dit rumindretning, vægdekoration eller borddekoration fra en busket ivy-tendril til en elegant buksbomgren til et elegant callablad.

Så du kan ikke kun dekorere dit hjem effektivt, men også...

Orkideer

Orkideer Nåde, skønhed, elegance - disse udtryk legemliggør orkideer som ingen anden plante.
De storslåede eksotiske arter blev dyrket for 2.500 år siden i det kinesiske imperium og var der som dronning af blomster. Aztekerne voksede også orkideer i haverne med deres helligdomme.
Orkideer er almindelige over hele verden. Deres 1000 slægter med op til 30.000 arter producerer en næsten utrolig række former og farver. De fleste orkideer vokser på træer i deres hjem for at få mere lys i regnskoven.

...

Plante kugle & kugler

Plante kugle & kugler Leder du efter en elegant udsmykning til grøn lejlighed til din lejlighed? Så kan du lide de kunstige plantekugler og -kugler fra vores sortiment! Du kan finde forskellige størrelser af kunstige planter af høj kvalitet i vores online shop og kan derfor implementere dine dekorationsideer nøjagtigt som du forestiller dig. Uanset om du har brug for en mellemstor bogbold, en lille græsbold eller en stor dekorativ kugle lavet af lilla blomster - finder du den her! De maleriske dekorative kugler er visuelt perfekt...

Skumros & dekorative roser

Skumros & dekorative roser Du kan finde skumroser og dekorative roser i vores butik i et særligt stort udvalg: normal størrelse eller i mini-format, individuelt eller indbundet og i mange forskellige farver. Så der er en passende rose til enhver smag. Skumroser er lavet af en speciel skumplast, der ikke kun får roserne til at se ægte ud, men også føles som dem. De delikate og kærligt formede roser har alle en ting til fælles:

De er ideelle til kunsthåndværk og udsmykning.

Vores skumroser er velegnet til alle...

Lavendel krans violet 175cm Lavendel krans violet 175cm

Lavendel krans violet 175cm

55,50 DKK *

Delphinium 80cm hvid 3stk Delphinium 80cm hvid 3stk

Delphinium 80cm hvid 3stk

109,50 DKK *

27,38 DKK pr. stykke
* alle priser herunder 25 % Moms.., ekskl. forsendelsesomkostninger
Krydsede priser svarer til den foregående pris.
Silkeblomster og kunstige planter i vores sortiment er perfekte kopier af deres naturlige rollemodeller. Som en dekoration til bryllupper og festlige lejligheder, som en borddekoration hjemme eller på restauranter, giver de kunstnerisk designede tekstilblomster en smuk atmosfære.

Her finder du et stort udvalg af forskellige typer, lavet af ægte silke, plastik og tekstiler af høj kvalitet. De kunstige blomster og silke fås individuelt, som en færdigbundet buket, som en kunstig plante i en gryde eller en kunstig buket.

Tekstilblomster, silkeblomster og kunstige planter som en buket, buket eller individuelt til dekorationer

Valget af individuelle prøver spænder fra roser, hortensiaer og krysantemum til allium, cymbidium og liljer til strelizier og orkideer. Individuelle silkeblomster og kunstige blomster er ideelle til yderligere forarbejdning til blomsterarrangementer, buketter og dekorationer. Kunstige planter i gryder som hvid agapanthus, forskellige farvede orkideer, blå, gule og røde stemorsblomster ser ikke bare vild ud. I modsætning til deres naturlige kolleger holder de evigt.

Bundne buketter med kunstige roser, silkeblomster, krysantemum, tulipaner, ranunculus, sorte susanne og skakblomster er straks klar til brug som borddekorationer. Du kan også bestille farverige blandede buketter af silkeblomster og tekstilblomster samt græssmåtter til påske- og sommerdekorationer. De kunstige rosa hjerter, rosebladerne mærket "Just Married" og mini-blomsterne lavet af skum er især charmerende til bryllupper.

google_translate
Youtube Channel