Juledekoration 2021

Yderligere kategorier

Dekorativ plade

Dekorativ plade En smukt dekoreret plade gør et festligt bord virkelig perfekt. I vores sortiment finder du billige plastplader til julebordsdekorationer. Uanset om det er en base for adventskransen, som en cookie-plade eller dekoreret med lys - de alsidige dekorative plader kan bruges til at implementere adskillige ideer til din advent og vinterpynt.

Juleplastpladerne i firkantede, rektangulære eller runde former kan bestilles her billigt online i forskellige udseende. De festlige nuancer af rødt, sølv og guld kan...

Juledekoration

Juledekoration Når den første sne falder stille foran vinduet og julekager udstråler deres uimodståelige duft i hele huset, skal du forberede dig til den kommende festival med en smagfuld julepynt. Uanset om det er klassisk, moderne eller ekstravagant og glamourøst: I vores online shop finder du et stort udvalg af fantastisk smukke julepynt til enhver smag, hvilket gør forventningen til julaften umådelig.

For en elegant, unik dekoration kan du bruge gyldne og sølv,...

Julekugle

Julekugle Hver julebord har brug for mindst en julekugle! Hos Floristik24, onlinebutikken for kunsthåndværksartikler og dekorative ting, finder du julekugler i mange forskellige størrelser, klassiske og moderne farver, med matte eller blanke overflader og til hængning, fastgørelse og lægning. Derudover suppleres juleområdet med spejlbær, som også fås i en lang række.

Så du kan designe din julepynt på den klassiske måde med røde og guldkugler, eller du kan bruge...

Juletrædekorationer

Juletrædekorationer Udsmykning af juletræet er et af de smukkeste ritualer før jul. År efter år omdanner julepynt en grøn nåletrille til et festligt dekoreret juletræ. I vores online shop finder du billige genstande til adventsdekorationer og juletrædekorationer til ophæng og stående.

Vores julekugler, dekorative rensdyr, kegler og julestøvler skaber en julestemning i stuer, som vinduesdekorationer, som borddekorationer og udendørs.

Kegler, julekugler, rensdyr og julenissestøvler trylle...

Kunstig sne

Kunstig sne Kunstig sne og iskrystaller bør ikke mangle til en vinterdekoration. I vores sortiment tilbyder vi forskellige former for kunstig sne, istapper, snebolde og snestjerner. Vores dekorative sne er velegnet til butiksvinduesdekorationer, vinterdekorationer i butikker eller til julepynt i cateringbranchen. Vores kunstige sneprodukter tilbyder mange kreative anvendelser ikke kun til professionelle dekoratører, men også til hobbyister og blomsterhandlere.

Jul vinter dekorationer til...

Lysestager & lanterner

Lysestager & lanterner Stearinlys er en integreret del af advent og jul. Det varme lys og flimringen fra flammen udstråler kontemplation og hygge. Især i den mørke sæson er lys og lanterner dekorering for sjælen.

I vores sortiment finder du mange julestearinlys, te lys og lanterner til din vinter, advent og julepynt. Vores farvede stjerneformede lysestager forskønner ikke kun din adventskrans, men hjælper også med dryppepladen for at forhindre, at kransen fyrer, når lyset lyser.

Nytårs dekoration

Nytårs dekoration Med nytårsaften fra Floristik24, din online butik med dekorative genstande og kreative håndværksideer, garanteres dit nytårsaften en dejlig aften! Her finder du fantastiske blomsterdekorationer til dine stueplanter som stik med held og ord, elegante borddekorationer som en sort cylinder og sjove dekorationer til din kommode som en glad skorsten figur! Med de sjove festprodukter kan du både pynte en fest derhjemme eller bruge den som en souvenir til et nytårsfest med venner!

Så du kan ikke kun udstyre...

Silke blomster og graner

Silke blomster og graner Vintersæsonen har sine helt egne blomsterskatte. Det er sæsonen for julestjerne, julerose og stjerneblomst. Vores sortiment inkluderer disse og mange andre vinterplanter som kunstige silkeblomster og planter. Vi har sammensat de vildledende virkelige kunstige planter lavet af ægte silke, tekstil og plast af høj kvalitet specielt til din vinter-, advent- og julepynt.

Grangrøn, silkeblomster og kunstige planter til borddekorationer og vinduesdekorationer

Vores...
Vi tilbyder dig et omfattende udvalg af vinterdekorationsgenstande, så mange lys skinner for dig og dine kunder i advent og jul og smukke dekorationer skaber en julestemning. Vores sortiment af julepynt spænder fra nostalgisk til romantisk til moderne designværktøjer. Gennemse vores store juleprogram, og du er garanteret at finde de rigtige ting til din blomsterbearbejdning og dekorationer.

Festlig stemning på advent og jul med vinterdekorationer

Her finder du adskillige stearinlys, lysestager og te lys til videre forarbejdning til adventskranser, til juletræer eller som borddekorationer. Vores indendørs og udendørs fe lys lader huset og haven skinne i en festlig glød. Uanset om det er juletræbolde, glasstjerner eller kranser - med vores julepynt kan du designe individuelle juletræer, atmosfæriske værelser og indbydende banketter.
Til julekranser får du specielt tilbehør som tørret frugt og dekorative tallerkener samt ildsikker julelys til at sætte på. Vores vildledende ægte silkeblomster, kunstige planter og grangrønne områder er ideelle til festborde, væg- og vinduesdekorationer. Du kan også dekorere butiksvinduer i stil med vores julevarer. Vi tilbyder alle former for kunstig sne til vinterdekorationer i butikker eller derhjemme.
Med vores jul og advent dekorationer er du godt udstyret til festivalen af kærlighed.


google_translate
Youtube Channel