Gravlys & lys

Religiøse tegn på kristne grave

alle underkategorier på et øjeblik

Gravlys & lys Kategoribeskrivelse

Gravlys og gravlys placeres normalt på kristne grave til religiøse formål. Især på allehelgensdag eller på de dødes søndag tændes resterende stearinlys på de afdødes graver for at mindes deres pårørende. Især om vinteren er gravlys en smuk udsmykning og giver trøst med deres lys i den mørke sæson.

Uanset om det er et fritstående stearinlys, som en gravlykt eller til at genopfylde et glashus - gravlys findes her i alle mulige variationer.

Gravlygter, gravlys, gravlys og LED-gravlys i forskellige versioner

Cylindrisk, konisk eller kantet, enkel eller rig dekoreret - gravlys er tilgængelige i forskellige former og størrelser i vores blomsterbutik online butik. Ud over plastiske gravlys finder du specielle prøver såsom hjerteformet, gulddekoreret, hvidt og rødt gravlys i glas. Modeller med en struktureret, drejet eller glat overflade i det alsidige produktsortiment imødekommer enhver smag. Genopfyld stearinlys i rødt eller hvidt kan også bestilles i den praktiske opbevaringspakke.

Afhængigt af graven lys, den brændende tiden er op til flere dage. Vi tilbyder også LED gravlys for en endnu længere lysvarighed. Afhængig af udetemperaturen kan den batteridrevne gravlampe vare op til to måneder. LED gravlys er tilgængelige i forskellige motiver med for eksempel et kors eller med bedehænder her i blomsterhandlens online shop.

 
google_translate

Cat-ID: 15