Pondpleje pH-stabil

Chrysal Dam klar 1L Chrysal Dam klar 1L

Chrysal Dam klar 1L

218 DKK *

218,00 DKK pr. liter

Levering til 5. Marts ** 97% positive google anmeldelser

Chrysal Dam pH-stabil 1000 g Chrysal Dam pH-stabil 1000 g

Chrysal Dam pH-stabil 1000 g

394 DKK *

394,00 DKK pr. kilogram

Levering til 5. Marts ** 97% positive google anmeldelser

Chrysal Dam pH-stabil 500 g Chrysal Dam pH-stabil 500 g

Chrysal Dam pH-stabil 500 g

241 DKK *

482,00 DKK pr. kilogram

Levering til 5. Marts **

Chrysal Damfilter starter 1000 ml Chrysal Damfilter starter 1000 ml

Chrysal Damfilter starter 1000 ml

211 DKK *

211,00 DKK pr. liter

Levering til 5. Marts ** 97% positive google anmeldelser

Chrysal Damphosphat adsorber 250g Chrysal Damphosphat adsorber 250g

Chrysal Damphosphat adsorber 250g

216 DKK *

86,40 DKK pr. 100 gram

Levering til 5. Marts ** 97% positive google anmeldelser

Chrysal Pond Bio Nitrat Ex 300g Chrysal Pond Bio Nitrat Ex 300g

Chrysal Pond Bio Nitrat Ex 300g

251 DKK *

836,67 DKK pr. kilogram

97% positive google anmeldelser

Combiflorgrøn belægningsfjerner 1000 ml Combiflorgrøn belægningsfjerner 1000 ml

Combiflorgrøn belægningsfjerner 1000 ml

42 DKK *

Levering til 5. Marts **

* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.

Kategoribeskrivelse

For at nyde en havedam så længe som muligt er en sund økologisk balance vigtig. Ved opretholdelse af damme skal man sørge for at sikre en stabil pH-værdi, tilstrækkeligt iltindhold, den korrekte vandhårdhed og et afbalanceret forhold mellem nitrogen og fosfat.
Produkterne til pleje af damme i vores sortiment hjælper med til at genoprette og opretholde den naturlige balance i en havedam. Uanset om det er mod alger, grønt vand eller mudder - det brede udvalg af produkter i online-butikken tilbyder det rette middel til ethvert problem.

Produkter til pleje af damme sikrer en stabil pH-værdi og bekæmper filamentøse alger i dammen , mudderet og grønt vand

Damprodukter fra kvalitetsmærket Chrysal sikrer en stabil pH-værdi af damvandet mellem 7 og 8. Hvis dammen indeholder for meget nitrat, er mineralbaserede bionitratfjernere det rigtige valg. Grünwasser-Stop fjerner flydende alger ved hjælp af bakterier, der fratar algerne deres fødevarebase.

Et paradis for alger er også en øget fosfatværdi som et resultat af døde planter, feces fæces og rester af fiskefoder. Fosfatadsorber kan specifikt afhjælpe dette og på samme tid understøtte nedbrydningen af slam. Vores økologiske plejeprodukter baseret på mikroorganismer fjerner organiske forurenende stoffer og er ufarlige for fisk. Deres bakterieindhold sikrer, at organiske aflejringer nedbrydes naturligt.
For sund plantevækst i haven dam, anbefaler vi speciel akvatisk planterjord i vores sortiment. Fjern algedam

• Chrysal-damprodukter (undtagen Chrysal-phosphatadsorber og pH-stabil) er baseret på mikroorganismer. Otte bakteriestammer bruges, der bruger enzymer til at starte vigtige processer såsom slam eller nitratnedbrydning. ren dam

• En sund dam er i stand til at opretholde sin biologiske balance. Imidlertid er der normalt forstyrrende faktorer (f.eks. Øget næringsstofindgang), der fører til en ubalance, hvilket betyder, at visse processer ikke finder sted tilstrækkeligt. Bekæmp dambutik eller trådalger i dammen

• Målet med Chrysal-damkonceptet er at bekæmpe årsagerne og ikke virkningerne! Hvis for eksempel kemisk slam eller trådalger fjernes, opnås en kortvarig løsning på problemet, men dette er ikke bæredygtigt, fordi nyt slam og trådalger vil forekomme igen og igen, fordi årsagen ikke er blevet afhjulpet.

• Hvis carbonat- eller pH-værdierne er ugunstige, kører processer i dammen ikke eller kun ufuldstændigt. Det tilrådes derfor altid at holde disse værdier på et godt niveau, inden der tages nogen anden handling. Chrysal pH-Stabil sikrer automatisk, at værdierne er i det optimale interval. dam Algekontrol eller flydende alger i dammen

• Høje phosphatværdier resulterer normalt i stærk algevækst, da algerne bruger fosfaterne som en kilde til næringsstoffer. Chrysalphosphatadsorber binder overskydende fosfater sikkert og på lang sigt og hæmmer derved algervækst.

google_translate

48