Flisekurv rund Ø15cm H14cm lyserød

28 DKK *

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Når de første fugle kvitrer igen og det grønne langsomt kan ses igen, får du trangen til at opdatere balkonen med nye blomster. Denne runde chipkurv i lyserød udstråler joie de vivre og vitalitet med sine træbånd og den lyse farve, der passer vidunderligt til forårsblomstrere som tulipaner, violer og stemorsblomster.

Den lyserøde kurvkurv er også imponerende, når den er beplantet med sommerblomster som en haveanemone, en kornblomst eller en dahlia. Og i påsken kan du linere trækurven med et lille hø eller raffia og derefter lægge farverige påskeæg i det - du har allerede en hjemmelavet påskekurv, der får de små til at juble!

Den runde chipkurv i lyserød har en diameter på cirka 15 centimeter og en højde på cirka 14 centimeter. Indvendigt er kurvkurven foret med en plastfolie, der er fastgjort til træstiverne med en gevind. Så du kan udvande dine planter eller urter sikkert, da ingen væske slipper ud. Dette betyder, at træskålen også kan præsenteres på et elegant spisebord eller et skænk.

Diameter:
ca. Ø15 cm
Højde: ca. 14 cm
Farve: lyserød
Materiale: træ, plast, gevind
Mængde: 1 stk


google_translate
automatisk oversat til google

3D article video

* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.