Filt lednings fleece Mirabell 25m brun

156 DKK * 115 DKK * De sparer 26% (41 DKK)

4,60 DKK per m

Levering til 2. Februar **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Brug denne elegante filtkabel Mirabell i brun til at skabe originale borddekorationer til efterårssæsonen! Det højkvalitets håndværkssnor er dimensionelt stabilt, ridsebestandigt og slidstærkt på samme tid, så du også kan strække ledningen hen over en vinduesramme og sætte søde små efterårsbøjler og fe-lys på det. Du har også muligheden for at bruge den dekorative ledning, når du fremstiller med filt til at pynte et glasvindlys, en bordvase eller en dørkrans.

Bare pak ledningen rundt om genstandens krop, lim håndværkssnoren og tilføj lidt dekorativ tråd, perler og ædelstene. Du kan også lave rigtig fine dyrefigurer som en får, en pindsvin eller en ørnugle og derefter bruge ledningen til at fremstille dyrepelsen eller små applikationer, der dygtigt afrunder dit kunsthåndværk. Derfor er filtbåndet så godt egnet til kunsthåndværk med børn!

Filtsnoren Mirabell i brun leveres som et stykke med en længde på cirka 25 meter og en diameter på cirka 1,5 centimeter. Ledningen består af ca. 42% jute og ca. 58% fåruld.

Diameter: ca. Ø 1,5 cm
Længde: ca. 25m
Farve: brun
Materiale: 42% jute, 58% fåruld

Artikelnr.: BWFM-B00025BR05
Vægt: 0,45 kg
Levering til: 2. Februar **

flere varebilleder

Filt lednings fleece Mirabell 25m brun
Filt lednings fleece Mirabell 25m brun
* Alle priser inkl. 25 % Moms. Ekskl. forsendelsespris. Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.