Blomstret skum farvet

Blomsterskum fra Rainbow produktsortiment fra Oasis

Blomster skumkugler orange 9 cm 4stk Blomster skumkugler orange 9 cm 4stk

Blomster skumkugler orange 9 cm 4stk

105 DKK

52,50 DKK per stykke

Blomster skumkugler røde 9 cm 4stk Blomster skumkugler røde 9 cm 4stk

Blomster skumkugler røde 9 cm 4stk

105 DKK

26,25 DKK per stykke

- 55 %

Vådskum mini-terning orange 300p Vådskum mini-terning orange 300p

Vådskum mini-terning orange 300p

89 DKK 40 DKK De sparer 55% (49 DKK)

0,13 DKK per stykke

Blomstret skum farvet

Vores mest populære varer baseret på kundeordrer. Opdateres dagligt.


Bestseller
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.

alle underkategorier på et øjeblik

Blomstret skum farvet Kategoribeskrivelse

Når det bliver farverigt, begynder det sjove: Mens blomsterskum tidligere handlede om laminering, skjulning og tildækning, tilbyder Rainbow-serien plug-in-forbindelser i et trendy udvalg af farver. På denne måde bliver enkle skumsten og rent funktionel blomsterkomposition blikfang og designelementer, der stimulerer kreativitet.

På Floristik24 finder du alle klassikerne til disse floristiske tilbehør i mange flotte farver: Ud over mursten tilbyder vores online butik dig et stort udvalg af bolde, cylindre og kegler. Du finder alt, hvad du har brug for til et professionelt arrangement her. Og bedst af alt: De farverige blomstersvampe er ikke det sædvanlige våde skum, men er også velegnede til silkeblomster, kunstige planter og tørre blomster takket være deres høje blomsterkraft. Mens du kun behøver at vande det lidt oftere, når du bruger det som et frisk blomsterskum, har dette blomsterhandelskum den fordel, at du sparer tid og materiale!

Dette er grunden til, at den farvede plug-in-forbindelse ikke kun er attraktiv for professionelle blomsterhandlere, men også ideel til dekorationsentusiaster og blomsterelskere til at skabe friske blomsterarrangementer og tørrede blomsterarrangementer - naturligt farvehurtigt!

Når den er vandet, ser farven lidt stærkere ud. Dette er grunden til, at mindre former som Rainbow Mini Cubes kommer til deres ret sammen med farverige blomster! De dejlige kanapeer lavet af blomsterskum er særligt forfriskende: De kan bruges til at arrangere smukke solitaires som blikfang eller til at skabe bakker med små blomstergaver til at tage væk for gæsterne. Eller sæt gode accenter i blomsterarrangementer, borddekorationer eller dekorative plader!

Designerpanelerne i vådt pin-up skum giver endnu mere individualitet: denne pin-up pad kan ikke kun skæres i størrelse, men er også velegnet til udskæring.

Cat-ID: 228