Dekorativt kransetræ og kviste kalket grå trækrans stor Ø60cm

384 DKK *

Levering til 2. Februar **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 3 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den dekorative krans af træ og kviste imponerer både med sin størrelse og sit usædvanlige design. Kransen lavet af stykker af proptrækket pilegren har et spændende mønster og forbliver hul på indersiden. Hvidkalket grå, den imponerende pilekrans er velegnet til et moderne, puristisk indretning, men også til julepynt i et snedækket eller frostet look. Den naturlige krans er håndlavet stykke for stykke og imponerer over hele linjen med sin høje kvalitet.

Kransen kan bruges som en ekstra stor borddekoration eller iøjnefaldende butiksvinduesdekoration. Du kan også designe trækransen med et moderne look i julepynten: Frostede kogler og mini julekugler i kombination med isfarvede stearinlys skaber en moderne adventskrans. Det grå vaskede træ på dekorationskransen imponerer også med friske fyrretræsgrønne og honningfarvede stearinlys. Tilbehør i guld og sølv understreger derimod det eksklusive udseende af denne naturlige dekoration. Et arrangement som efterårskrans eller vinterkrans er lige så effektivt-agern og kogler vasket hvidt eller gråt skaber en unik tone-i-tone-stemning. Med bånd og stof eller filt kan du derimod sætte individuelle farve accenter på den store pilekrans.

Til mindre adventsdekorationer eller en tidløs bordkrans anbefaler vi den dekorative krans lavet af træ og kviste i de to mindre versioner, som du kan opdage i vores butik.

Bemærk venligst:
Det er et naturprodukt ! Det betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og kan afvige fra de angivne dimensioner i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter!

Tilbehør og pyntegenstande vist på produktbilleder er ikke inkluderet i leveringen.

Udvendig diameter: ca. Ø60cm
Indvendig diameter: ca. Ø28cm
Højde: cirka 18 cm
Farve: grå, hvid, naturlig
Materiale: træ, metal
Produktlinje: Viana
Antal: 1 stk
google_translate
Producent: Viana ®
Artikelnr.: 00627
Vægt: 4,55 kg
Levering til: 2. Februar **

flere varebilleder

Dekorativt kransetræ og kviste kalket grå trækrans stor Ø60cm
Dekorativt kransetræ og kviste kalket grå trækrans stor Ø60cm
* Alle priser inkl. 25 % Moms. Ekskl. forsendelsespris. Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.