For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Dekorative træskiver ovale 9-12 cm 500g

65 DKK *

130,00 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med disse ovale dekorative diske lavet af træ kan du lave fantastiske små ting, der gør din lejlighed fantastisk! For eksempel kan et loddejern gravere fine mønstre, billeder og navne i træet. Brug denne teknik til at oprette smukke, individuelle stedskort eller til at give julegaver med disse selvfremstillede navnemærker. Du kan også markere dine opholdsrum med træskilt eller markere krydderistativet, sovsskabet og tirummet i køkkenet.

De hjemmelavede skilte harmonerer perfekt med trækøkkenmøbler og med landlig stil. Men du kan også bruge de dekorative diske som en håndværksidee til en børns fødselsdagsfest og derefter have dyre ansigter og sjove billeder malet på dem. Du kan derefter bore små huller i ruderne til børnene og trække en jutesnor gennem dem - så de små har også en dejlig hukommelse af festen!

De ovale dekorative skiver lavet af træ er ufarvede, skåret i en vinkel og fjernet fra deres bark. De er i et netværk med i alt 500 gram og har størrelser mellem ca. 9 og 12 centimeter. Tykkelsen af træskiverne er ca. 1 til 1,5 centimeter.

Bemærk:
Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse:
ca. 9 cm - 12 cm
Tykkelse: ca. 1 cm - 1,5 cm
Farve: naturlige farver
Materiale: træ
Vægt: 500 g

Art.-nr.: 79073
Vægt: 0,62 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Dekorative træskiver ovale 9-12 cm 500g
Dekorative træskiver ovale 9-12 cm 500g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.