For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Dekorative skiver lyserøde 300g

130 DKK *

433,33 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 2 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med disse dekorative diske i lyserød er enhver dekoration garanteret et blikfang! De rigtige træskiver blev skåret i en vinkel, tørret og derefter let farvet. På denne måde kan du stadig se de fine fibre i træet, og den naturlige dekoration ser mere autentisk ud. For eksempel kan du nemt placere skiverne på et bordcenter og skabe en vidunderlig festdekoration.

Sammen med lyse og farvede spidslys i en lysestage, lyse rottingkugler og et par figurer ser det hele meget moderne ud. Hvis du derefter lægger farverige cocktails på bordet, harmonerer farverne med hinanden, og de er en fantastisk sommerdekoration. Du kan derefter placere træstykkerne på et havebord, på senge eller på buffetbordet til en grill. Med noget håndværkslim kan du også bruge det til at klæbe på en blomsterpotte, en glasvase eller et møbel.

De dekorative skiver i pink leveres i en taske med i alt 300 gram. De enkelte stykker varierer lidt i størrelse og kan være mellem 6 og 10 centimeter i størrelse.

Størrelse:
ca. 6 cm - 10 cm
Farve: lyserød
Materiale: træ
Vægt: 300 g

Art.-nr.: 01036/127
Vægt: 0,5 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Dekorative skiver lyserøde 300g
Dekorative skiver lyserøde 300g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.