For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Dekorativ træskive med barkhvid coaster lavet af krydsfiner Ø20cm

23 DKK *

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den dekorative træskive med bark i hvidt er en dekorativ base til naturlige og blomster dekorationer. Coaster er lavet af krydsfiner, hvortil der er limet en tynd træskive på begge sider. Ægte træbark afrunder trædekorationen af høj kvalitet. Træet forbliver genkendeligt i sin struktur med knuder og korn gennem farven. Den lille, runde træbakke er derfor ideel til både rustikke dekorationer og lurvet smarte arrangementer

Birkeplanter, glasvase eller små lanterner? - Hvad lægger du på din disk? Mindre tørre arrangementer kan også limes permanent på den hvide træbund. For større arrangementer med lanterne og blomster anbefaler vi den lidt større vintage træskive i hvid, som du også kan finde i vores butik.

Træskiven skærer en god figur ikke kun som et rustikt alternativ til den dekorative bakke: Brug træskiven til kunsthåndværk! For eksempel kan naturlige materialer eller tørrede blomster fastgøres til det, og træskiven kan derefter hænges på væggen eller bruges som dørdekoration.

Bemærk venligst:
Det er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter!

Diameter : ca. Ø20cm
Tykkelse : ca. 1 cm
Farve : hvid
Materiale : krydsfiner, træ, bark
Mængde : 1 stk

google_translate
Art.-nr.: 00579
Vægt: 0,33 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Dekorativ træskive med barkhvid coaster lavet af krydsfiner Ø20cm
Dekorativ træskive med barkhvid coaster lavet af krydsfiner Ø20cm
Dekorativ træskive med barkhvid coaster lavet af krydsfiner Ø20cm
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.