Dekorativ gryde til plantning af orange Ø18cm H16cm

35 DKK *

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Lad dig fortrylles af denne dekorative gryde til plantning i orange! Den kunstigt udformede trækurv fladder dine planter som ingen anden blomsterpotte. Især fordi kombinationen af fint spånplade og den pulserende orange farve understreger de farverige blomster.

Du kan enten bruge pærer til at plante pærer og plante friske blomster eller bruge blomsterkurven som en planter. Dette giver dig også muligheden for at fylde en lille vase med en farverig buket blomster og derefter lægge det hele i denne gryde. Forbindelsen er bare ideel!

Den dekorative gryde til plantning i orange har en diameter på cirka 18 centimeter og en højde på cirka 16 centimeter. Dette betyder, at chipkurven let kan sidde på en vindueskarmen i soveværelset, på en kontorhylde eller på en skænk. Og du kan også blive beroliget af plastfolien på indersiden, fordi væsker og jord ikke lækker!

Diameter:
ca. Ø18 cm
Højde: ca. 16 cm
Farve: orange
Materiale: træ, plast, gevind
Mængde: 1 stk

Bemærk: Tilbehør og dekorative genstande, der er vist på produktbilleder, er ikke en del af produktsortimentet, medmindre de udtrykkeligt er inkluderet.


google_translate
automatisk oversat til google

3D article video

* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.