For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Deco træskive vintage borddekoration hvid krydsfiner Ø25cm

35 DKK *

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med den dekorative træskive i hvid vintage look får du en vidunderlig base til borddekorationer med lurvet chic eller kreationer lavet af naturlige materialer. Coaster er lavet af krydsfiner med ægte træfiner på begge sider. Den naturlige bark giver den runde dekorative bakke et autentisk stykke fra træet. Den hvide farve på overfladen lader kornet skinne igennem steder, så træet også fremstår som et materiale i din rustikke dekoration.

Bryllupsdekorationer, træunderlag til vasen eller arrangementet, dekorative plader på landet eller træskiver til håndværk - denne hvide skive tilbyder en bred vifte af muligheder. Ved at bruge krydsfiner er træristen naturligt lettere end massivt træ. Dette gør trædekorationen ideel til smukke vægdekorationer. Fix naturlige materialer som kegler og tørret mos, silkeblomster eller endda bogstaver på træbunden. Hvis du borer forsigtigt to huller og trækker et dekorativt bånd eller en jutesnor igennem dem, kan du på et øjeblik lave en stor dekorativ bøjle af træ.

Elskere af eksklusive trædekorationer bør bestemt tage et kig på den mindre træskive og den flammede version af dekorationsunderlaget her i butikken!

Bemærk venligst:
Det er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige fra de angivne dimensioner med hensyn til form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter!

Tilbehør og dekorative genstande vist på produktbilleder er ikke inkluderet i leveringen.

Diameter : ca. Ø25cm
Tykkelse : ca. 1 cm
Farve : hvid
Materiale : krydsfiner, træ, bark
Mængde : 1 stk
google_translate
Art.-nr.: 00580
Vægt: 0,52 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Deco træskive vintage borddekoration hvid krydsfiner Ø25cm
Deco træskive vintage borddekoration hvid krydsfiner Ø25cm
Deco træskive vintage borddekoration hvid krydsfiner Ø25cm
Deco træskive vintage borddekoration hvid krydsfiner Ø25cm
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.