For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Deco hjerte træ fyrbark 40 × 32cm

127 DKK *

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Det store dekorative hjerte lavet af træ og fyrretræsbark vækker ønsket om efterårsdekorationer! Kendere vil sætte pris på den rødbrune tone i denne træbarkdekoration. Da denne bark naturligt har en meget flak struktur på træet, ser det næsten ud som om den var vokset på krydsfinerhjertet. Indvendigt er det dekorative hjerte åbent og opfordrer dig til at designe frit.

Du kan bruge det dekorative hjerte på en række forskellige måder, fra altan dekorationer til grav dekorationer. Fra enkle, rustikke vægdekorationer til blomsterarrangementer har du næsten for mange muligheder med denne attraktive naturlige dekoration: rammer til stearinlysglas eller understøtninger til planter, originale blomsterdekorationer med grønne planter eller sukkulenter på disken ...

Hvis du borer forsigtigt huller i krydsfiner, kan du endda fastgøre dekorative propper til træhjertet for håndværk. Eller lad svampe og efterårsfrugter vokse direkte fra barken på tråden! Så vil alle elske denne fyrbarkdekoration ved første øjekast!

Bemærk venligst:
Det er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet er udsat for naturlige udsving og kan afvige fra de angivne dimensioner i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter!

Tilbehør og dekorative genstande vist på produktbilleder er ikke inkluderet i leveringen.

Størrelse: ca. 40 cm × 32 cm × 8 cm
Farve: Naturlig (brun-rød)
Materiale: krydsfiner, fyrbark
Mængde: 1 stk
google_translate
Art.-nr.: 00510-1
Vægt: 0,67 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Deco hjerte træ fyrbark 40 × 32cm
Deco hjerte træ fyrbark 40 × 32cm
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.