For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Cupy rødder, Pepe Cone lysegrøn, hvidvasket 350g

119 DKK *

340,00 DKK per kg

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 12 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Ved hjælp af disse Cupy-rødder, der også benævnes Pepe Cone, og som ligner drivved eller drivved, kan du bringe et fjederlignende touch til dine tørre flora-emner: De dekorative rødder, farvet i lysegrønt og derefter vasket hvidt, som stadig har nogle områder Den naturlige farve kigger ud, hvilket er ideelt til blomsterarrangementer og andet dekorativt arbejde som borddekorationer eller til kunsthåndværk!

For eksempel, som en del af begravelsesblomsterindustrien, kan rodstykkerne huse i en blød ser gravdekoration baseret på blomsterskum, hvor de bidrager til et værdig overordnet billede sammen med rensdyrmos og eksotiske planter. Men Cupy-rødderne, hvor ingen to er ens, kan også bruges som en dryssdekoration: det naturlige produkt, der er hul indvendigt, ser meget godt ud sammen med dekorativ grus eller sand, både i et butiksvindue og på en træbakke på en kommode stilfuld off! Det dekorative træ giver også meget mening som fyldmateriale til vaser eller som en frisk accent, der er limet på et fjederarrangement. Du kan også drage fordel af den brede vifte af mulige anvendelser!

Længden på den lysegrønfarvede og vaskede i hvide koprige rødder varierer mellem 6 og 18 centimeter; diameteren af Pepe Cone varierer cirka mellem 1 og 3 centimeter. Du modtager 350 gram af den naturlige vare i plastemballage.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner !

Diameter : ca. Ø1cm - 3cm
Længde : ca. 6 cm - 18 cm
Farve : lysegrøn, hvid, naturlig
Materiale : træ
Vægt : 350 g

Art.-nr.: 18338
Vægt: 0,45 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Cupy rødder, Pepe Cone lysegrøn, hvidvasket 350g
Cupy rødder, Pepe Cone lysegrøn, hvidvasket 350g
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.