Chip kurv sæt vinklet flerfarvet 30 / 12cm 6stk

137 DKK *

22,83 DKK pr. stykke

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Det perfekte plantesæt til forårstiden! Dette flerfarvede og kantede chipkurvsæt består af flere plantekurve, der passer vidunderligt på en vinduesramme. Så du nemt kan plante de farverige kurve, er den indre del dækket med en plastfolie for at forhindre vand og jord i at flygte ud. Kurve er farvet i én farve og enten orange, gul eller grøn. Derudover var overfladen også let hvidt, hvilket giver helheden en ædel atmosfære.

Så du kan oprette en smuk farvekombination, hvis du planter farverige glemme-noter, stemorsblomst eller tulipaner i kurve. Tilføj derefter smarte blomsterpropper med motiver som sommerfugle, påskeæg og kaniner, der med succes afrunder det samlede billede. Så du kan dekorere ikke kun dine vinduer, men også en væg i haven, et spisebord og et kommode og endda overdrage en plantet kurv som fødselsdagsgave.

Det firkantede og flerfarvede chipkurvsæt består af i alt 6 kurve, hvoraf 2 hver har en af de 3 farver. Hver chipkurv måler cirka 30 x 12 x 9 cm og kan også placeres på en havetrappe og ved indgangen.

Mål : ca. 30 cm x 12 cm x 9 cm
Farve: orange, gul, grøn, hvid
Materiale: træ, stof, plast
Mængde: 6 stk


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.