Chip kurv sæt vinklet flerfarvet 20/11 cm 8stk

128 DKK *

16,00 DKK pr. stykke

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Start foråret med sarte pastelfarver og med dette kantede, flerfarvede chipkurvsæt har du muligheden for at iscenesætte mindre prydplanter og arrangementer i overensstemmelse hermed. De i alt 8 rektangulære kopper lavet af tynde, sammenflettede spånpladerstivere er malet i de friske farver på gul, lysegrøn og abrikos, og takket være de uregelmæssige accenter i hvidt skinner de også i det trendy vintage look. Indvendigt er kurvene foret med vandtæt plastfolie, hvorfor de kan plantes godt eller udstyres med vådskum.

Forårsarrangementer med påskeliljer, tulipaner, frodige grønne moser og fjer sommerfugle kommer til deres egne i for eksempel de smarte kopper, og er ikke kun sæsonbestemte dekorationer til borde, kommoder og receptioner, men også raffinerede gaveideer og et dejligt alternativ til den klassiske buket. Hvis du fylder kurve med lidt pottejord, kan du også tilføje middelhavs succulenter og kaktus eller dekorative planter som stemorsblomst og cyclamen. En lille urtehave til balkonen eller vindueskarmen i køkkenet kan også oprettes vidunderligt i en sådan kurv: basilikum, mynte, timian og salvie er ikke kun altid ved hånden, men er også pragtfuldt præsenteret.

Chipkurvsættet indeholder i alt 8 rektangulære kopper: 3 gule, 3 abrikoser og 2 lysegrønne. Hver kurv har en størrelse på cirka 20 x 9 x 11 centimeter og er foret med vandtæt film på indersiden.

Størrelse: ca. 20 x 9 x 11 cm
Farve: gul, grøn, abrikos
Materiale: træ, plast
Mængde: 8 stk., Sorteret


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.