Chip kurv sæt vinklet flerfarvet 12stk 20cm x 11cm

201 DKK *

16,75 DKK pr. stykke

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Med dette kantede og flerfarvede chipkurvsæt kan du præsentere en selvdesignet blomsterdekoration på en frisk og moderne måde! Sættet består af forskellige farvede plantekurve, hvis grundfarver kan være orange, grøn eller gul. Derudover er træstrimlerne på siderne også farvet i disse farver, hvilket skaber et farverigt look, der ser meget sommerlig ud. Blomster med farverige blomster som stemorsblomster og glemme mig ikke passer ind i kurven, som er foret med en plastfolie og forhindrer, at vand og jord slipper ud.

På grund af den slanke form passer chipkurvene særligt godt på en vinduesramme og drager også fordel af det energigivende sollys. Men også på et havebord eller en havemur, ser en farvet, rig plantet trækurv meget god ud og kan også bruges som en dejlig souvenir til en dejlig vært!

Det firkantede og flerfarvede chipkurvsæt består af 12 individuelle kurve; 4 stykker deler hver en af de tre grundfarver. Hver blomsterkurv måler cirka 20 x 11 x 9 centimeter og kan tilpasses yderligere med et par dekorative bånd.

Mål : ca. 20 cm x 11 cm x 9 cm
Farve: orange, gul, grøn, rød
Materiale: træ, stof, plast
Mængde: 12 stk


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.