Chip kurv rund hvid 20cm

36 DKK *

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Den runde chipkurv i hvid er en eksklusiv planter til grønne planter og blomster, som du vil have på en usædvanlig og elegant måde. Den specielle ting ved plantekurven er dens sfæriske form, der er skabt af de sammenflettede spånstrimler. Derfor er det en sensationel blikfang på borde, i butiksvinduet og på terrassen og en fortryllende ramme for beplantninger og blomsterarrangementer. Så du sikkert kan vand og holde dit blomsterværk friskt, er kurven foret med vandtæt plastfolie på indersiden.

Opret en vidunderlig påskeordning med påskeliljer, stemorsblomster, farvede sisalfibre og matchende dekorative figurer som kaniner, kyllinger og sommerfugle. Et sådant ensemble kommer til sin egen inden for sfæren og vises samtidig unik og original. Bordarrangementer til bryllupper og receptioner samt permanente rumdekorationer med tørre eller silke blomster kan også designes individuelt på basis af den runde chipkurv. Selvfølgelig er det også velegnet som planter til stueplanter som boksetræer, bonsai og orkideer, som også kan bruges som gaver.

Den runde plantekurv lavet af spåner i hvidt træ er foret med robust plastfolie og er cirka 16 centimeter høj og 20 centimeter bred. Åbningen har en diameter på cirka 13 centimeter.

Bredde:
ca. 20 cm
Højde: ca. 16 cm
Åbningsdiameter: ca. Ø13cm
Farve: hvid
Materiale: træflis, plast
Mængde: 1 stk

Bemærk: Tilbehør og dekorative genstande, der er vist på produktbilleder, er ikke en del af produktsortimentet, medmindre de udtrykkeligt er inkluderet.


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.