Chip kurv rund grøn Ø15cm H14cm

28 DKK *

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Kan du lide at drikke myntete? Planter derefter mynten selv! Denne runde chipkurv i grønt er den perfekte beholder til dette. Så du kan lægge den duftende medicinalplante på vindueskarmen i dit køkken og lade dig fortrylles af de behagelige æteriske olier fra pebermynte.

Så du kan også plante vidunderlige kulinariske urter som vild hvidløg, persille og ruccola der og også drage fordel af deres dufte. På denne måde passer urtekurven også på spisebordet, og du kan derefter krydre dine retter frisk, mens du spiser. Især når du har tilberedt lækre supper eller en gryderet, afrunder lidt friskplugt persille den fantastiske smag yderligere.

Den runde chipkurv i grønt er cirka 14 centimeter høj og har en diameter på cirka 15 centimeter. Derudover er det indre område stadig foret med en plastfolie, der er fastgjort til træet med en gevind og sikrer, at ingen væsker, heller ikke jord, granulater eller sand slipper ud, afhængigt af hvad du vil bruge.

Diameter: ca. Ø15 cm
Højde: ca. 14 cm
Farve: grøn
Materiale: træ, plast, gevind
Mængde: 1 stk

Bemærk: Tilbehør og dekorative genstande, der er vist på produktbilleder, er ikke en del af produktsortimentet, medmindre de udtrykkeligt er inkluderet.


google_translate
automatisk oversat til google

3D article video

* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.