Chip kurv firkantet flerfarvet 25 cm 9p

173 DKK *

19,22 DKK pr. stykke

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Medbring de lyse farver i foråret hjem med denne kantede og flerfarvede chipkurv! Trækurven består af flere tynde stykker træspåner og rottinggrene, der er dygtigt malet og sat sammen. Den indre overflade var dækket med en plastfolie, der forhindrer, at vand slipper ud, når de blev plantet. Så du kan enten lægge planter i en blomsterboks der eller plante blomster direkte med noget jord.

På grund af den kompakte størrelse passer blomsterkurven perfekt på en vindueskarmen eller på en hylde, og i kombination med farverige tidlige blomstrere og / eller sommerblomstrere, såsom en krokus, stemorsblomst, gerbera eller en pæon, kan du gengive en lang række farver, der vil glæde ethvert øje. Men begræns dig ikke til kun en plantning: du kan også bruge trækurven som en brødkurv og servere det frisk og vidunderligt duftende brød kreativt med en hyggelig middag med venner.

Den kantede og flerfarvede chipkurv tilbydes som en blanding af 9 stykker og 3 stykker er farvet i en af de grundlæggende farver (grøn, gul og orange) og suppleres med de farverigt farvede træstrimler. Hver kurv er cirka 25 centimeter lang, ca. 11,5 centimeter bred og ca. 10 centimeter høj.

Længde:
ca. 25 cm
Bredde: ca. 11,5 cm
Højde: ca. 10 cm
Farve: orange, grøn, gul
Materiale: træ, plast, gevind
Mængde: 9 stk., 3 pr. Farve


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.