Chip kurv firkantet flerfarvet 15 cm 12stk

132 DKK *

11,00 DKK pr. stykke

Levering til 5. Marts **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne kantede, flerfarvede chipkurv har plads til små blomsterarrangementer og blomsterdekorationer, som du kan sælge til dine kunder som en smart gaveidé eller bruge som vinduesdressing til din blomsterhandelsvirksomhed. Sættet med 12 små kurve, der er farvet forskelligt, men hver inspirerer med en kombination af grønt, rødt og gult, giver masser af plads til kreativt kunsthåndværk og beplantning. På grund af de munter farver passer træflisekurvene naturligvis særligt godt i foråret og er en fantastisk ramme for lyse foråret budbringere som påskeliljer, tulipaner og snedrope. Pil- og kirsebærkviste, moser og sisalfibre går så godt med en sådan ordning.

Da chipkurvene er foret med vandtæt plastfolie på indersiden, kan planterne let vandes. Bortset fra det er kurvene raffinerede blomsterunderlag: for eksempel trylle frem søde bordarrangementer til påskebordet eller en sommerfest ved at tage en lille kitt til hånden og vedhæfte friske eller silke blomster, sæsonbestemte naturlige genstande og dekorative genstande, der er egnede til lejligheden. Buer lavet af fint silke eller rustikt jute bånd afrunder derefter et sådant ensemble. Selvfølgelig kan du alternativt bruge planteskålene som påskekurv og skjule æg, chokolade og små gaver mellem grønt eller farverigt påskegræs.

Den rektangulære chipkurv tilbydes i et sæt med i alt 12 stykker og i tre forskellige designs, 4 stykker pr. Farve. Kurvene består af malet træflis og gennemsigtig plast og er hver ca. 15 x 10,5 x 8 cm i størrelse. Fodaftrykket er lidt mindre på omkring 12 x 7,5 centimeter.

Størrelse: ca. 15 x 10,5 x 8 cm
Fodaftryk : ca. 12 x 7,5 cm
Farve: rød, gul, grøn, orange
Materiale: træ, plast, streng
Mængde: 12 stk., 4 pr. Design


google_translate
automatisk oversat til google
* alle priser herunder 25 % Moms., ekskl. forsendelsesomkostninger Krydsede priser svarer til den foregående pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.