For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Blomsttragtcigar Calla Rosa 18cm - 19cm 12pcs

40 DKK *

3,33 DKK per stykke

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 13 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Denne originale, lyserøde farvet trædekoration kan bruges vidunderligt som blomstertragt! Det tynde træ, der minder lidt om en cigar eller en calla blomst i sin form, kan bruges på forskellige måder: for eksempel i professionelt tørt blomsterblad, men også i forskellige friske blomsterarrangementer! På grund af det subtile, hvid-violette mønster er tragtragten, som du får her i et sæt af 12, garanteret en farverig blikfang.

Fastgør de små tragte midt i et blomsterarrangement, for eksempel, og tilføj derefter en frisk afskåret blomst eller en kunstig blomst. Denne fremgangsmåde er især nyttig om foråret, da farven på den rullede trædekoration passer bedst i den varmere sæson. Eller arranger de små dekorative tragte i en cirkel på en dekorativ bakke eller plade, lad plads i midten for en større lanterne og fyld eventuelle hul med søde blomsterhoveder. Det perfekte arrangement til et bord-, værelse- eller butiksvinduesdekoration!

De 12 lyserøde, cigareformede eller calla-formede blomstertragt måler cirka 18 og 19 centimeter i længden. Deres diameter svinger mellem 2,5 og 3 centimeter.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Længde : ca. 18 cm - 19 cm
Diameter : ca. Ø2,5 cm - Ø3cm
Farve : lyserød, violet, hvid
Materiale : træ
Mængde : 12 stk

Art.-nr.: 76917
Vægt: 0,15 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Blomsttragtcigar Calla Rosa 18cm - 19cm 12pcs
Blomsttragtcigar Calla Rosa 18cm - 19cm 12pcs
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.