Blomsterhandler leverancer

Yderligere kategorier

Dispenser & enheder

Dispenser & enheder Her finder du dispensere og udstyr til basisudstyret i en blomsterhandler eller et havecenter samt værktøjer, som blomsterhandlere og gartnere har brug for til deres daglige arbejde. Vores dispensere til folier og papir fås i forskellige størrelser og varianter. Afhængig af møblering og butiksstørrelse kan der bestilles vægdispensere, borddispensere eller underbordsborde. Uanset om flere ruller er monteret over hinanden på væggen, som individuelle ruller under eller på et arbejdsbord - vores dispensere...

Emballage til blomsten

Emballage til blomsten Uanset om du har en farverig buket, dit frisk forarbejdede blomsterarrangement, dine potteplanter eller simpelthen til din urtekrukke - folie af høj kvalitet og emballage til blomsterne, som også ser rigtig smarte ud, er altid nødvendige! Som en vigtig del af blomsterhandlerens behov kan du fremhæve dine friske afskårne blomster med strækindpakning, blomsterdekorationsfolie, ærmepapir, blomstret silke, en blomsterpose eller crepe papir ved førsteklasses indpakning og også transportere dem praktisk!

...

Forbrugsgoder

Forbrugsgoder Vanding af dåser, etiketter, klæbebånd, knive, halmkranser og meget mere - her kan blomsterhandlere og gartnere finde genstande til daglig arbejde med blomster, planter, blomsterarrangementer og dekorative genstande. Du kan bestille nyttige værktøjer online til overkommelige priser som individuelle genstande eller i en praktisk opbevaringspakke.

Smarte hjælpemidler er støtterør og -rør til sarte blomster med lange stængler. Beskyttet med slangen eller røret forhindrer den følsomme stamme i at...

Gaveposer & bæreposer

Gaveposer & bæreposer Uanset om du vil pakke og præsentere en gave effektivt eller vil transportere din shopping på en praktisk og stilfuld måde - du kan få gaveposer og totalposer fra Floristik24, din online butik til kunsthåndværk og dekorative ting, i forskellige design og størrelser! Her finder du gaveposer til jul og påske, flaskeposer til nytårsaften og også gaveposer til din fødselsdag! Du kan også fleksibelt tilpasse de smukke poser til dine gaver - hvad enten det er en marmelade, en champagneflaske, bøger eller et...

Halmkrans & halmstrå

Halmkrans & halmstrå Hvis du selv ønsker at lave en dørkrans, et valentinshjerte eller en påskekrans - en stråkrans og en halmkrop er det bedst egnede! De tilbudte halmkranser, halmromaner og høkranser fra vores online shop består af de naturlige produkter halm og hø og er ideelt egnet til udsmykning, håndværk og dekoration. Så du kan lave en bryllupskrans, jubilæumskrans, fødselsdagskrans eller blot en dekorativ krans som vægdekoration til dit hjem.

Og som en borddekoration til din familiefeiring, havefest, dåb og...

Jubilæumsnumre

Jubilæumsnumre En storslået jubilæumsfeiring inkluderer uden tvivl den storslåede udsmykning af festlokationen, og en ting skulle naturligvis ikke mangle: jubelnumret. I vores online butik finder du det rigtige nummer til enhver lejlighed, uanset om du vil fejre en milepæl-fødselsdag, et sølvbryllup eller et selskabsårsdag. Derudover tilbyder vi dig jubilæumsnumrene i forskellige designs, som for eksempel at klæbe og i form af kranser. Så du kan designe festdekorationen efter dine ønsker.

Klassiske...

Lim & bånd

Lim & bånd Hvis du vil trylle frem kunstneriske blomsterarrangementer, arrangementer og borddekorationer, har du også brug for det rigtige udstyr. Lim og bånd er en integreret del af det daglige arbejde for blomsterhandlere og havecentre. Her finder du forskellige klæbemidler til forskellige typer brug i blomsterhandler eller til den erfarne hobby. Klæbemidler og bånd i blomsterbutikken online butik er ikke kun egnet til professionel brug, men er også ideelle til hobbyister, skoler og klubaktiviteter.

Særlige sprayer

Særlige sprayer Uanset om det er farvelagt, dekoreret eller for en længere holdbarhed - de mest forskellige effekter kan opnås med specielle spray. Her finder du adskillige spray til effektivt at forfine blomster, blomsterarrangementer, kranser og dekorationer. Med farvesprøjter kan der oprettes både subtile og usædvanlige farve accenter. Farvesprøjter såsom mosespray kan intensivere de naturlige farver på blomster og arrangementer uden at forekomme kunstige. Glitter spray giver buketter og blomsterarrangementer en glitter...
Design, håndværk og dekorér som professionelle med det store udvalg af blomsterhandlerartikler fra Floristik24, den overkommelige online shop til dine dekorationsideer! Her finder du professionelle værktøjer som sekatører, splinter, blomsterhandler knive og varme limpistoler samt forsyninger som havearbejdehandsker, urtesaks og vanddåser. Oplev også guld- og sølvgenstande, som du kan bruge til at afrunde dine kreationer - dette følger også med en effektiv speciel spray! Du kan derefter bruge det til at sprøjte dine arrangementer med en smuk blank glans og med en spændende farve som guld eller til at hjælpe mos i en plantedekoration for at få en ny glans.

Og det er ikke alt! Brug jubilæumsnumre til at dekorere din fødselsdagsfest, sølvbryllup og også en gavepakke eller fødselsdagskage. Lav en smuk fødselsdagskrans fra en halmkrans, og indpak den med et specielt klæbebånd. I kombination med spraylim kan du derefter fastlægge yndefuld og ædel naturlige dekorationer til din krans og således skabe en meget individuel dekoration til enhver lejlighed.

I vores online shop finder du altid den rigtige gavepose i røde, orange, naturlige eller forskellige, søde julemotiver. Vinflasker, bøger og krukker med hjemmelavet marmelade passer også ind der. Og hvis du hellere vil give en vidunderlig duftende urtekrukke eller en potteblomst væk, så tag en elegant, farverig planter og en manchet, som du kan dekorere din blomsterpres yderligere med.

Der venter en række produkter af høj kvalitet, som du kan bestille bekvemt og billigt online. Vores professionelle forsendelsessystem garanterer dig hurtig levering, og hvis du har spørgsmål eller forslag, skal du bare kontakte vores venlige og kompetente kundeservice!


google_translate
Youtube Channel