For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Birkestrimler 8 cm x 11,5 cm 8 stk

23 DKK *

2,88 DKK per stykke

Levering til 2. Oktober **

Normalt klar til afsendelse om 24 timer

Kun 14 tilbage på lager.

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Et velformet og moderne ekstra til din julepynt: Disse rigtige bjørkestrimler er skåret i rektangler, hvidt derefter omhyggeligt og kan bruges som en del af din borddekoration. Det øverste lag af det ydre bark af det naturlige produkt skrælles let af, som det er sædvanligt med en birkebark, hvilket skaber en behagelig vintage-effekt i enhver dekoration. For eksempel læg dem i en blomsterpotte med dine planter, læg dem i en dekorativ skål med grangrøntsager og kegler, eller brug dem til at lave smukke vinduesbøjler til jul.

For at gøre dette kan du skære skiverne i henhold til en skabelon, lim dem med filt og derefter hænge dem med et farvet dekorativt bånd på vinduet for at danne en krans. På denne måde kan du hænge træstrimlerne på et juletræ. Det er også rigtig dejligt, at træskiverne blev bundet sammen med en anden, tyndere strimmel for at danne en pakke, der allerede ser meget elegant ud og kan placeres på en vinduesramme som et lys!

Birkestrimlerne tilbydes som et sæt på 8 stykker og har alle en størrelse på cirka 8 x 11,5 centimeter.

Bemærk: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Størrelse: ca. 8 cm x 11,5 cm
Farve: naturlig, hvid
Materiale: birkebark
Mængde: 8 stk

Art.-nr.: 72710
Vægt: 0,15 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Birkestrimler 8 cm x 11,5 cm 8 stk
Birkestrimler 8 cm x 11,5 cm 8 stk
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.