For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Birkeskiver rundt Ø11-13cm 12stk

75 DKK *

6,82 DKK per stykke

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Fra ædel til rustik: Med disse runde bjørkeskiver kan du virkelig skabe dejlige dekorationer. De smukke træskiver blev professionelt savet fra en bjørkestamme og slibet omhyggeligt, så overfladen er fin og blød. Barkornet, der er så karakteristisk for birken, er et yderligere pluspunkt for disse dekorative genstande.


Uanset om du er en hobby eller en blomsterhandler, kan du gøre så mange ting med bjørkeskiverne. Så du har muligheden for at bruge ruderne som attraktive underlag i borddekorationen. Kogepander, glas eller dekorativt tilbehør som stearinlys ser simpelthen ideelt ud på dem. Med et loddejern som værktøj kan du også trylle frem individuelle smykkestykker ved at brænde det smukke mønster eller bogstaver i træet. Der er ingen grænser for kreativitet.


De runde bjørkeskiver i naturen leveres i en pose med i alt 11 stykker. Alle diske har en tykkelse på cirka 2 centimeter, og deres diametre varierer cirka mellem 11 og 13 centimeter. Da træ stadig fungerer som et naturligt materiale som en skåret skive, er revner i birkeskiverne mulige afhængigt af luftfugtigheden og opbevaringsforholdene. Dette forringer ikke den naturlige dekorative effekt, men understreger materialets rustikke virkning og ægthed.


Bemærk: Dette er et naturligt produkt! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner!

Diameter: ca. Ø11 cm - Ø13 cm
Tykkelse: ca. 2 cm
Farve: naturlig
Materiale: træ
Mængde: 11 stk

Art.-nr.: 12-01113-11
Vægt: 2 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Birkeskiver rundt Ø11-13cm 12stk
Birkeskiver rundt Ø11-13cm 12stk
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.