For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Birkeskiver runde naturlige 5cm 1kg til dekoration med bark

82 DKK *

8,20 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Sure! Vores smukke, ru birkekredse med en diameter på 5 cm giver enhver form for dekoration et strejf af originalitet og et chic og rustikt look.

Uanset om det er indvendigt eller udvendigt, vil mulighederne være uendelige. Kornet af birkebarken er et offer for dets succes hver vinter til jul. Disse bjørkeskiver bruges som borddekorationer til at drysse, hænge eller som julepynt til at tilbyde eller dekorere stue møbler eller vindueskarmen til et vindue i en stue. Du finder dit sted derhjemme.

Tøv ikke med at få birkeskiver i forskellige dimensioner til at klæbe fast på væggen, f.eks. Ikke langt fra pejsen eller bag brændeovnen. Bjerghytteeffekt garanteret!

Bemærk: Denne artikel er et naturligt produkt! Dette betyder, at form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter, der er vist her, kan afhænge af små variationer afhængigt af ankomst.

Materiale : træ
Diameter : ca. Ø 5 cm
Tykkelse : ca. 1 cm
Farve : naturlig farve
Mængde : 1 kg
Art.-nr.: 67367
Vægt: 1,35 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Birkeskiver runde naturlige 5cm 1kg til dekoration med bark
Birkeskiver runde naturlige 5cm 1kg til dekoration med bark
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.