For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Birkeskiver ovale naturlige 10stk

75 DKK *

7,50 DKK per stykke

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Træ er stadig et af de smukkeste dekorationsmaterialer. Med disse ovale bjørkeskiver i deres naturlige farver kan du implementere en række innovative dekorationsideer! Da ruderne er skåret i en vinkel og således har deres ovale form, ser træruderne meget chik og moderne ud uden yderligere dekoration. For eksempel kan du bruge træskiverne som et smart underlag til pander og gryder, når du serverer maden.

Skiverne ser især flot ud på grillen, når du serverer den friske mad direkte på træstykket. Dette understreger den rustikke naturlige atmosfære og den høje kvalitet af de anvendte produkter. Du kan også bruge et loddejern til at brænde i gæsternes navn på forhånd.

Denne teknik kan også bruges til at præges andre navne, ordsprog eller små billeder og symboler i træet. Du kan derefter hænge det hele op som en vægdekoration og således dekorere en festkælder eller stue. Men selv uden alt kan du placere brikkerne på vinduesrammen, skænken eller en kommode.

De ovale bjørkeskiver i naturen leveres i et netto på 10 stykker. Som et naturligt produkt har hver disk en lidt anden størrelse. Skiverne kan have en samlet længde på ca. 20 til 30 centimeter, tykkelsen er ca. 1,5 til 2 centimeter.

Bemærk
: Dette er et naturligt produkt ! Dette betyder, at produktet udsættes for naturlige udsving og derfor kan afvige i form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter fra de specificerede dimensioner !

Samlet længde: ca. 20 cm - 30 cm
Bredde: ca. 9 cm - 10,5 cm
Tykkelse: ca. 1,5-2 cm
Farve: naturlig
Materiale: træ
Mængde: 10 stk

Art.-nr.: 12-11822
Vægt: 2,3 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Birkeskiver ovale naturlige 10stk
Birkeskiver ovale naturlige 10stk
Birkeskiver ovale naturlige 10stk
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.