For kontinuerligt at optimere vores hjemmeside og tilbyde dig den bedst mulige service bruger vi cookies, forudsat at du giver dit samtykke til brugen af ​​cookies. Yderligere information Enig Afvise


Birkeskiver oval naturlig 4 × 8 cm 1 kg til dekoration

80 DKK *

8,00 DKK per 100 g

Levering til 2. Oktober **

ProduktbeskrivelseProduktbeskrivelse

Alle DIY-entusiaster og naturelskere vil glæde sig over disse ovale bjørkeskiver. Lav alle slags smukke naturlige dekorationer til en fredelig og varm atmosfære i dit restaurantværelse ved at skabe smukke lysestager til en økologisk og uforglemmelig borddekoration. Barken, der stadig findes på vores vaskemaskiner, giver dem en tidløs charme.

Hvis du har et vindue, skal du give vinteren et naturligt og festligt præg ved at drysse overfladen af vores kunstsne med et par få store julekugler i diameter og placere bjørkeskiver i forskellige størrelser her og der. Bind en hel krans af kunstig gran fra vores kategori "Julepynt" og voila, forbipasserende vil stoppe for at se på vinduet i din butik og heldigvis krydse tærsklen i din butik.

Bemærk: Denne artikel er et naturligt produkt! Dette betyder, at form, farve, størrelse, bredde, længde og diameter, der er vist her, kan afhænge af små variationer afhængigt af ankomst.

Længde : ca. 7cm - 9cm
Bredde : ca. 3 cm - 4 cm
Tykkelse : ca. 1 cm
Farve : naturlig
Mængde : 1 kg
Art.-nr.: 67369
Vægt: 1,35 kg
Levering til: 2. Oktober **

flere varebilleder

Birkeskiver oval naturlig 4 × 8 cm 1 kg til dekoration
Birkeskiver oval naturlig 4 × 8 cm 1 kg til dekoration
* Alle priser inkl. 25 % Moms., Ekskl. forsendelsespris Krydsede priser svarer til den tidligere pris.
** Undtagen forudbetaling. Når fakturabeløbet er krediteret vores konto, udfører vi straks leveringen for dig.