Aluminiumtråd & smykketråd

Yderligere kategorier

Aluminiumstråd

Aluminiumstråd Oplev de forskellige håndværksideer, som du kan implementere med aluminiumtråd! Hos Floristik24, online butikken for håndværksmateriale og dekoration, kan du få et stort udvalg af aluminiumtråd, fladtråd i aluminium og trådskruer i forskellige størrelser og farver. For eksempel kan du bestille grøn, guld, sølv, rød og sort aluminiumstråd billigt online her. Lav f.eks. En smuk bøjle til et vindue, en sød blomst som borddekoration eller en julekugle til juletræet fra bindetråden.

Du har også...

Blomstbindingstråd

Blomstbindingstråd Design dine egne blomsterdekorationer som en professionel selv! Med blomsterbindende ledning fra Floristik24, online shop til professionelle håndværksforsyninger, kan du selv lave en dørkrans, et bordarrangement eller en blomsterdekoration til festlighederne. Brug for eksempel bølgeringer af høj kvalitet, som også kaldes kransebøjler, til at skabe en kransebase, hvorpå du kan binde vingrene, fyrretræer, kegler, tørre planter, figurer, lysestager, mos, blomsterskum og også halm.

Og hvis du derefter...

Dekorative stifter og dekorative perler

Dekorative stifter og dekorative perler Smuk og ekstremt praktisk: Med smykkestifterne og dekorative perler fra Floristik24, online-butikken for kreative hobbyister, kan duge sættes fast og dekoreres på samme tid som originale smykkedeje kan realiseres. Her finder du perler i forskellige størrelser og farver som æblegrøn, rød, guld, orange, lyserød, sølv og turkis. Disse perler har også huller og kan derefter bruges til at fremstille smykker som armbånd og kæder samt til at dekorere kranser og små bordarrangementer.

Derefter kan du...

Håndværk

Håndværk Vær opmærksom på kreative hobbyister: Hos Floristik24 kan du bestille et stort udvalg af farvede håndværkstråd i mange former og farver billigt online! Her kan du finde fin mytetråd i f.eks. Guld, brun, grøn, sølv, rød, kobber og lyserød. Du kan derefter bruge den dekorative laktråd til at binde din bonsai, til at dekorere små smykkestykker og også til at dekorere en blomsterdekoration. Med bouillontråden og bouillon-effekttråden kan du også indstille elegante, moderne accenter i dit hjem, fordi...

Papirtråd

Papirtråd Hvilket alsidigt kunsthåndværksmateriale! Papirtråden fra Floristik24, online shop til professionelle håndværksforsyninger, består hovedsageligt af en metaltråd og blev derefter pakket tæt sammen med farvet papir. Så du kan ikke kun give dine planter støtte, når du dyrker grøntsager eller binder arbejdsemnerne, når du laver træ, men også laver små figurer selv og forfiner vinduesdekorationer!

Tag for eksempel en papirsnor i rødt og form et lille hjerte ud af det, som du kan bruge som...
Blomstertråd, stick og jernstifter
er en del af det blomsterhandlere basale udstyr, men hobbyister finder også et stort udvalg af trådvarer i vores velassorterede online butik, som kan bruges på forskellige måder.

Det brede produktsortiment tilbyder alle de materialer, der er nødvendige i professionel blomsterhandel. Det være sig viklingstråd eller stikketråd til binding af kranser eller speciel gerberatråd til fastgørelse af en enkelt gerberablomst, der er nøjagtigt det rigtige værktøj til ethvert formål. Til fremstilling af blomsterarrangementer og borddekorationer er kransringe, romerske, perlehoveder eller synketråd nyttige redskaber til fastgørelse af de enkelte dele.

Dekorative trådvarer til kreativt design i blomsterhandler


Ud over trådvarer, der bruges til fastgørelse og ikke bør være synlige i det færdige produkt, er der et stort antal ledninger, der bruges til dekorationsformål. Glittertråd eller engelhår, bouillontråd eller bouilloneffekttråd kan deformeres efter ønske og drapes rundt om mosnet, blomster eller andre dekorative genstande.
Repertoiret af aluminiumtråd i forskellige farver og diametre, som en rund tråd eller fladtråd, dækker alle krav til de daglige behov hos professionelle blomsterhandlere. Tråd lavet af kobber, guldfarvet, sølvfarvet eller farvet - mangfoldigheden af design til hobbyister og blomsterhandlere er næsten ubegrænset. Fra ivy nåle til sekskantet net til det fineste fehår, vores dekorative trådgenstande i høj kvalitet perfektionerer enhver blomster- og plantedekoration.

google_translate
Youtube Channel