Afgrødebeskyttelse

Yderligere kategorier

Bladlus, larve & Co.

Bladlus, larve & Co. Så snart havearbejdssæsonen begynder, skal gartnere, hobbygartnere og blomsterhandlere kæmpe med lus, larver og andre skadedyr. Nogle af disse elskede gæster er endda en gener for indendørs planter året rundt. I vores sortiment af pesticider finder du et stort udvalg af meget effektive stoffer, der er skræddersyet til specifikke skadedyrstyper, plantetyper og placeringer.

Gul bord, insektspray, limring og pesticid mod bladlus, larver og Co.

Gule brædder tiltrækker vinger, insekter, fluer, myg...

Græsplæne, ukrudt osv.

Græsplæne, ukrudt osv. En velplejet græsplæne i frodigt grønt er drømmen om enhver hobby- og tildelingsgartner. En tæt, grøn græsplæne kræver dog meget pleje og regelmæssig fjernelse af ukrudt og mos. Stenstier, mure og brostensbelagte gårdspladsindgange tages ofte op af uønskede planter. Ukrudtsmordere i vores online shop hjælper også her.

Ukrudtsfjernere fås som spray til sprøjtning og vanding. Du kan også finde granulat her, som kan bruges som en forebyggende foranstaltning, når græsplæne...

Mole, snegl & Co.

Mole, snegl & Co. En køkkenhave er en eftertragtet kilde til mad til ikke-elskede gæster, såsom mol, snegle og lignende. Skadedyr ødelægger ikke kun høsten, de er heller ikke helt ufarlige for mennesker. Skadedyr til hjem og have kan bruges til at kontrollere skadedyr pålideligt.

Korn agn, voles gas, rottegift og sneglekorn til en have uden skadedyr

Da molehuller kan forårsage ulykker i haven, skal de beskyttede dyr køres så forsigtigt som muligt. Både mol og volder holdes permanent væk med gas og...

Orchid gødning

Orchid gødning Orkideen betragtes som blomsterdronning af blomsterhandlere og elskere. Dens blomster er af majestætisk skønhed. Foruden orkideer med individuelle blomster bruges sorter med raceme og panikelformede blomsterstande i vid udstrækning som stueplanter. Nogle eksemplarer danner såkaldte luftroder, der tjener som et hold og til absorption af næringsstoffer og vand.

Orkidégødning, særlig jord til orkideer og orkidéplanter til dekoration og videreforarbejdning

For at kunne nyde disse ædle planter i...

Svampesygdomme

Svampesygdomme De kaldes skimmel, stjerne sot, bladflekk eller rust - svampesygdomme i prydplanter, frugter og grøntsager er et mareridt for enhver gartner. Investerede planter er ikke kun et trist syn, men trues også med døden. De første tegn er ofte ruffled, visne eller plettet blade, rådne på frugt, knopper og rødder eller en hvid belægning. Derefter skal der træffes passende forholdsregler for at kontrollere svampen og forhindre yderligere svampeangreb.


Nettosvovl, fungicider og rosensvampfri mod...
Hver blomsterhandler og hobbygartner ønsker sunde hus- og haveplanter. Men sygdomme, skadedyr og ukrudt ødelægger ofte drømmen om en perfekt have og smukt blomstrende prydplanter. Plantebeskyttelsesmidler tilbyder pålidelig beskyttelse her.

Plantebeskyttelsesforanstaltninger skal udføres omhyggeligt. Afhængig af angrebene er individuel behandling nødvendig for ikke at skade andre planter, dyr og insekter. I vores velassorterede onlinebutik finder du de rigtige plantebeskyttelsesmidler afhængigt af applikationens placering, plantetype og problem.

Anti-bladlus, larve osv. Fås til indendørs planter, drivhusplanter og haver. Hvad enten det drejer sig om spray, agn eller pind - vores pesticider fungerer pålideligt. Anti-mole, snail & Co. retsmidler fjerner effektivt snegle fra nyttige senge. Samtidig tilbyder vi blide midler til at drive mol og volder ud. Vores plantebeskyttelsesmidler mod svampesygdomme er kompatible med planter og beskytter pålideligt hus- og haveplanter mod svampeangreb. Du finder forskellige agenter mod alle typer ukrudt og til en frodig grøn græsplæne i vores græsplæne, ukrudt og co. Område Med det store udvalg af plantebeskyttelsesmidler i vores online shop er dine planter beskyttet og sund året rundt.

google_translate
Youtube Channel